and icon

Allround Weddingplanner in
Nederland en Oostenrijk

Trouwen in Nederland 
Marry and More is allround Weddingplanner en het hele jaar actief om bruidsparen extra ondersteuning te bieden. Waarin is Marry and More onderscheidend? Naast bruidsparen op unieke locaties in Nederland, richt Marry and More zich ook op bruidsparen in de bergachtige gebieden, zoals Oostenrijk. Dit kan zijn in de zomer in de bergen, maar ook in de winter met sneeuw.

Oostenrijkse en Nederlandse bruiloften: 

  • Bruiloft in de bergen
  • Bruiloft in de sneeuw
  • Bruiloft in de sneeuw indoor
  • Bruiloft in de zomer, herfst, lente of de winter

Bijzondere locaties
De tweede expertise van Marry and More richt zich op bruiloften op bijzondere locaties, zoals: een chateau, een kasteel, een fort, romantische, industriële en historische locaties.

Er zijn veel speciale plekjes in Nederland en Oostenrijk om te trouwen. Hiervoor heeft Marry and More verschillende ingangen! Zijn jullie op zoek naar een “exclusieve” locatie. Stop dan nu met zoeken, want Marry and More gaat graag samen met jullie op zoek naar jullie gewenste droomlocatie.

Voor bruiloften in Nederland werk ik met 3 trouwpakketten aan. Klik hier om de inhoudelijke trouwpakketten te bekijken. 

Trouwen in Oostenrijk
Vanuit Nederland is Marry and More de enige Weddingplanner die vanuit Nederland bruidsparen ondersteunt om in Oostenrijk te kunnen trouwen. Bij trouwen in Oostenrijk hoort een goede organisatie, omdat je met meerdere weersomstandigheden te maken kunt hebben. In dit mooie land kun je zowel in de zomer als in de winter trouwen.

Als Weddingplanner ben ik bekend met het land, de cultuur, de taal, de omgeving, de Oostenrijkse leveranciers, de weeromstandigheden en natuurlijk allerlei verschillende Oostenrijkse locaties en tradities.

Voor Oostenrijk werk ik alleen met een pakket Bruiloft van A t/m Z (oftewel een bruiloft op maat). In het tabblad Oostenrijk lees je hier meer informatie over.

“Marry and More ondersteunt en ontzorgt graag bruidsparen!”

Trouwen in Nederland
1) Ceremoniemeester pakket
2) Bruiloft van A t/m Z
3) Bruiloft op maat

Klik hier om de inhoudelijke trouwpakketten te bekijken. 

Trouwen in Oostenrijk
1) Trouwpakket Bruiloft van A t/m Z
2) Oftewel Trouwpakket geheel op Maat

Wilt u graag meer informatie over trouwen in Oostenrijk.
Klik dan op deze link. 

Gratis advies van een Winterse Eventplanner.