and icon

Trouwen en bedrijfsuitjes het hele jaar in de sneeuw en/of bergen in Nederland en Oostenrijk

Ik, Mirjam Vermeulen-Fiege, ben het gezicht achter Marry and More Evenementen en is gevestigd in Vleuten. Vanaf kind af aan ben ik al aan het organiseren. Ik heb altijd mijn organisatie, planning en logistieke talent goed kunnen inzetten in mijn dagelijkse activiteiten. Dit werd altijd door iedereen als zeer positief ervaren.

Na een ruime tijd in de evenementenbranche te hebben gewerkt, ben ik ter aanvulling de opleiding voor Weddingplanner gaan volgen. Hier ontwikkelde ik mijn eigen stijl, missie en visie. In 2017 is Marry and More Evenementen ontstaan en bied ik nu een mooi marktconcept aan voor zowel bedrijven a particulieren.

Bruidsparen die hulp kunnen gebruiken bij de organisatie van de bruiloft, zijn bij mij aan het juiste adres. We gaan namelijk gezamenlijk aan de slag. Ook bedrijven zijn bij Marry and More Evenementen aan het goede adres. Willen jullie een bedrijfsuitje in de herfst, winter, lente of zomer organiseren, met activiteiten die gekoppeld zijn aan de bergen en sneeuw oftewel in Nederland en Oostenrijk. Neem dan contact met mij op!

“To Live, To Sport, To Love, To Laugh”

 

 

 

Gratis advies van een Winterse Eventplanner.